Nieuwe maatregelen in verband met het coronavirus.

Naar aanleiding van de nieuwe en aangescherpte maatregelen van de overheid is het verbod om samen te komen (groepsbijeenkomsten) verlengd tot 1 september 2020. 

Dat houdt dus ook in dat mocht er geen eerdere versoepeling van de regels plaatsvinden dit jaar er geen zomerbridge kan worden gehouden. 

Zodra er vanuit de overheid bekend wordt gemaakt dat er veranderingen optreden voor wat betreft genomen maatregelen houden wij u op de hoogte via de e-mail en de website.NIEUWS 

DE NOVEMBERDRIVE WEER GROOT SUCCES

Ieder jaar, op de tweede vrijdagavond van de maand november organiseert BC ’t Leggertje haar bridgedrive. Dit jaar hadden er maar liefst 54 bridgeparen ingeschreven die door onze wedstrijdleider verdeeld werden in vier lijnen. De A-, B- en C-lijn startten na het openingswoord van de voorzitter met 14 paren.                                     De D-lijn ging met 12 paren van start.

De Mauritsstaete aan de Stadsweg in Geertruidenberg is al enkele jaren onze thuishaven voor deze drive waar wij gastvrij door het barpersoneel worden ontvangen. Zoals gebruikelijk hadden vooraf weer vele vrijwilligers zich ingezet om de ruimte voor het bridgen gereed te maken en ervoor te zorgen dat de bridgers tijdens de bridgerondes weer van overheerlijke hapjes konden genieten.

Door weer andere vrijwilligers werden deze hapjes rondgebracht zodat er tijdens de sportieve prestaties van de bridgers het aan niets ontbrak.

Rond 22.45 uur werd de bridgedrive afgesloten waarna de voorzitter alle vrijwilligers kon bedanken en in het zonnetje zetten. Daarna werd een korte verloting gehouden met als hoofdprijs een levensmiddelenmand die door de Beheerscommissie van de Gertrudisstaete was geschonken. Ook Robert’s Groenten en Fruitspeciaalzaak uit Raamsdonksveer had een prachtige fruitmand voor deze verloting beschikbaar gesteld.

Daarna was het tijd om de wedstrijdleider te vragen om de uitslag bekend te maken.

We mogen terugzien op een geslaagde novemberdrive en iedereen werd uitgenodigd om ook volgend jaar op 13 november 2020 weer zich hiervoor in te schrijven.

Dat de gezelligheid, naast het bridgen natuurlijk, bij ’t Leggertje voorop staat, werd ook deze avond maar weer eens bewezen.